Fargerike kosedyr og kosekluter med mange deler å fikle med, kose og leke med!    Lett å holde i - med sine lange armer og bein - og ører!

Kosedyr og kosekluter har vanligvis lett for å inneholde mye støv/midd, da midden trives godt i varme og fuktige tekstiler.  Ved å benytte middtett materiale unngår man at midden trenger inn i kosedyret, og man reduserer dermed kontakten med midd og allergener. 

14% av landets befolkning antas å ha middallergi, og barn med atopisk eksem eller middallergi i nær familie, er spesielt utsatt.  Ved å redusere kontakten med midd kan man forebygge middallergi og også redusere allergiplagene.

Koseklutene er laget av Evolon, et non-woven materiale som er allergentett samtidig som det puster og transporterer fuktighet.  Evolon er det samme materialet som  MiteBlock middtrekk er laget av, og som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.
Produksjonen finner sted i Tyrkia, og fabrikken har en sosial profil hvor de støtter hjemmeværende kvinner til å ta hånd om egne barn.  Fabrikken benytter kun Øko-tex materialer.

Kosedyrene kan bestilles ved å klikke på bildet  - vi betaler frakten! 

Allergivennlige kosedyr Kosklutene komme i ulike farger. Koseklutene er laget i samråd med helsepersonellet på Narvik Helsestasjon. Det var viktig å ha mange "kosedeler", som ører, armer og knuter. Lammets ansikt har dobbelt stoff for å forhindre midd i å trenge gjennom den håndsydde broderingen av øyne og munn. Lammets armer er fyllt med pinsett for hånd.
Allergivennlige kosedyr Kaninen er 40 cm lang når ørene henger ned og 10 cm bred på det bredeste.
Allergivennlige kosedyr Elefanten er 23 cm høy når ørene henger ned og 10 cm bred på det bredeste.

Ingredienser / funksjon:
Hudnøytralt nonwoven stoff uten kjemiske tilsetninger, bestående av
polyester og polyamid.  Fibrene stenger ute partikler ned til 0,001 mm,  og hindrer derved midd, allergener og støv fra å trenge igjennom. Puster og
transporterer fuktighet.

MiteBlock middtrekk er tilpasset støv- og middallergikere.

- Reduserer kontakten med midd og allergener

- Reduserer grobunnen for midd.

Takk til alle våre kunder som har inspirert oss til å lage middfrie kosedyr! 

Kaninen kommer i blå og rosa og elefanten kommer i blå farge.

Vi er takknemlige for innspill, gjerne på Facebook